Sometimes you just can’t tell anybody how much you really feel, not because you don’t know why, not because you don’t know your purpose, not because you don’t trust them. But because you never really find the right words to make them understand. And sometimes, the one who seems the strongest, is the one who is in most need of a hug.

20131219

Hello!

OMG! My last post was months ago? And here I am, saying hello and hi again! Been using twitter and instagram for all this time and yeah, that's the explanation for not updating this blog.

Not to sure on what to write since I've been so busy, trying to balance between life and study. Well, everything's under control. No worries!

I will be back to write again. One fine day. Haha!


20131110

Pooi Kuan's Graduation Day

Hi hi hiiiiiii!!

Went to Pooi Kuan's graduation few weeks ago. Oh well, some drama in the morning but Alhamdulillah reached there without anything bad occurs.


Congratulation PK! 

All the best in whatever you're doing. Hoping the best and may God blessed and grant all your wishes. Friends for 5 years and still counting. Yeah!

All the best too when you're in United State next month. Wish you have a pleasant trip and meet great people. Don't forget my chocolate okay! Haha!


While waiting PK returned her robe. Yes! Short break is needed now. Badly!

20131106

Rindu


"Perempuan yang dihenyak kerinduan adalah yang paling bodoh bila patah riuk dihentak perasaan"

Awanis, 2013

20130920

Movie marathon

1) Fast & Furious 6

2) Now You See Me

3) Iron Man

4) Olympus Has Fallen

5) Lari

6) Monster Of University

7) Despicable Me 2

8) White House Down

9) Pacific Rim

10) Adnan Sempit 3

In 2/3 months!

And there's a few more movies I watched but I can't recall the title. Oh, I also trying my best to catch up my long long long must-watch-kdrama. The Blade and Petal, Good Doctor, Who Are You, Mandate of Heaven, Gu Family and the list goes on. Hihi ;p

20130919

Still alive


Hi hi hiiiiii!! It's been a long time! I really miss you blog! I do but blame other social networks (esp twitter) for taking over your place. Rindu kita tak? Hiks :p Muntah.

I've been quite busy with life and stuffs. Didn't manage to steal any minute to write at least one entry :( But, I wanna scream out loud that

I'M FINALLY BACK!

Are you excited dear Mr. Blog? Me too! Lol ;p But now, I gotta go. Need to settle few things before I date you again, Mr. Blog. Hiks. Lol lol

20130806

Sembang Ramadhan #2

Assalamualaikum. Hello world.

In few days we will celebrate hari raya. Time surely flies fast! Whoah! So how's your raya preparation? Completed already? Or still looking for baju kurung or baju melayu? Yelah, Malaysian's loved to wait until last minute to shop because the seller will mark down the price like 60%, 70% and even 80%!

As for me, although I still haven't buy heels and handbag, but to go for final shopping is a big no. Malas nak bersesak! Cukuplah setakat Jalan TAR, Kompleks PKNS Shah Alam and Sunday morning market at Seksyen 13 Shah Alam. Tuh pun manusia ya ampun! Memang minta nyawa lah!

Okay, lets go through the raya list (for me). Manalah tau terlupa ke. Almaklum ler, beria tulis kat memo phone tapi bila nak buat memang takkan tengoklah memo tuh.

Baju kurung - haven't wash and iron yet. Will do it tomorrow morning.

Heels and handbag - will use the old one and if necessary will buy a new one after raya. As for heels, I'm still waiting for it because the one that caught my eyes dah sold out in my size so most probably I'll received it a week after raya and it doesn't matter at all :)

Accessories- haven't decide anything yet but will do it tomorrow.

Make up - I guess I stock up the things that finished already but seems like I forgot few things and I'm really lazy to go out and buy. After raya maybe.

Biskut raya - Done since last week! Kena cepat bake, if not memang tak jalan since I'm taking order.

The rest kena fikir lagi. Mostly benda yang kalau lepas raya buat pun takpe like tukar bedsheet, mop lantai, lap kipas etc. Biasalah, bila masalah M melanda. Ahahah!


Massive sales at Parkson. Can you see the small handbag in red, navy blue and mustard? I'm in love with the red one but since I've no much penny in hand at that time so byebye :(


All the hard work finally had been paid off! Went for several shopping trips and paling best last Sunday since I got lots of stuffs. Charles & Keith (C&K) tuh actually beli before puasa. Dah janji akan reward diri sendiri something nice and expensive from either C&K or Micheal Kors but since dah terjatuh hati dengan C&K nih, makanya selamat datang ke my very own C&K collections. Ahahah!

Ini habit! Yelah, badan penat tak cukup rest, mata pulak selalu rabak sebab assignments so tak salah bagi reward untuk diri sendiri. Yang penting hati gembira :)


Some of my raya cookies. Since I'm taking order for chocolate rice cookies makanya belilah butter satu tong besar (in white color above). Macam tak percaya boleh habis semua sampai tak cukup! Dapatlah bake banyak cookies and the sodas? Wajib ada walaupun sebotol dua. Yang penting, sodas tuh semua mostly akan jadi santapan kami sekeluarga, bukan guest. Ahah!

20130718

Sembang Ramadhan

Assalamualaikum. Hello world :)

Salam Ramadhan semua. Pejam celik pejam celik dah pun Ramadhan yang ke-9. Time flies fast! How's your Ramadhan? Mine so far so good. Bila dah nak menginjak ke alam dewasa nih cabaran puasa tuh dah semakin berkurang. If not dulu jam 3 petang jak dah rasa nak makan orang. Pantang silap sikit mulalah perangai tuh bertukar jadi perangai hantu.

My life pulak biasa-biasa jak, takde apa yang extravaganza sangat pun it just I am trying to train myself to bersyukur dengan apa yang ada or happens to me. Yelah, berbulan-bulan dok asyik merungut itu tak kena, ini tak kena, hopefully in this holy month I'm able to overcome the habit of mine. InsyaAllah.

Raya preparation? So far baju kurung dah siap 3 pasang, 2 pasang lagi on the way so total ada 5 pasang. Sesuatu yang biasa for me since my mom is my personal tailor so that's explain why every raya I own more than 3 pasang baju kurung. Bukan nak membazir but my mom ada habit which is she will buy the kain if dia berkenan months before Ramadhan and being me, I always don't know the existence of the kain-kain so few weeks before Ramadhan my part is only to pick whatever kain I like and mostly I'll buy 2 pasang kain. Since I choose not to buy ready made baju kurung this year so I can use the budget for other thing, i.e handbag or make up and save the balance. Wee!

Hmm~ It's only 9th of Ramadhan but believe me, I already searching for cookies recipe. Ahah! Actually my resolution this year, dah janji dengan diri sendiri nak kurangkan beli cookies dan yang penting parents and siblings makan sampai habis. Haruslah buat yang menjadi pujaan hati semua orang. So far adalah 4 to 5 jenis in my list and mostly memang akan buat every year. Learn from past, my dad surely will buy his favorite cookies since I don't know how to bake it and being me, I'll buy few cookies especially from my friend. So tak nak lah membazir maka mari ler kita kira budget. Butter mahal weh! Ahah!

Spongy (Meatball too!) once asked me during one of our late conversation, he is wondering if I cook for iftar. My answer is simple, NO! Setakat jadi assistance tuh bolehlah but to cook, never! So I've no masalah mak-mak yang kena fikir nak masak apa everyday. Ahah! Cooking is not my thing so I don't care tapi takdelah sampai tak reti masak langsung. Nak kata terror masak sangat pun tak gak it just I know how to handle kitchen

Bazar Ramadhan? Paling cemerlang tahun nih so far! Hihi. I only went there once. Cayo lah cakap den nih haa. Also, I managed to control myself from taking rice during iftar but still can't control myself from having rice during sahur. You may find it weird since most of people definitely have no appetite to eat very early in the morning but I haven't missed any opportunity to have rice for sahur since 1st day of Ramadhan! I don't have any specific reason why but I think I'm slowly changing my mind set so yeah! However, one thing I still cannot overcome is going back to sleep after Subuh prayer. Hoi! Letih tahu nak get rid of the habit. What to do? I love to sleep as much as I love to eat. Ahah!

Apa lagi nak sembang? Oh, I masih belum ada kesempatan untuk berbuka dengan bestfriends and my friends. Last weekend memang khas untuk family since my Dolli (baby brother) balik. This weekend pulak mak ajak pergi beli bahan cookies so okay. Cuti Nuzul Quran pulak auntie dah booked. Katanya nak start buat cookies so Friday and Sunday adalah hari untuk project cookies. Sabtu tuh nak keluar dengan siblings. The coming next next week barulah ada masa untuk kawan-kawan. Spongy ajak berbuka pun memang terpaksa tolak. Bila ajak pergi sekali dengan my friend dia pulak segan. Nampak gaya tahun nih bukan rezeki you untuk berbuka dengan I. Uhuh!

Hmm~ Rasanya itulah dulu. Nanti ada masa lagi I celoteh eh. Kesian orang Germany sana tuh tertunggu-tunggu khabar berita. Yelah, kalau blog nih pun terkejar-kejar nak update apatah lagi blog yang lagi 1 tuh. Mood nak menulis sekarang nih asyik ke laut. Masa tengah busy punyalah semangat nak update tapi bila free sikit hampeh nak menulis. Harap-harap lepas nih rajinlah sikit menulis.

20130709

Ramadhan is finally here :)


I would like to wish to all my Muslim friends Ramadhan Al-Mubarak ;) Don't waste it, who know this might be our last Ramadhan.

Treasure it!

20130623

Mentari pagi



Jangan pernah putus asa. Terus maju ke hadapan kerana malam yang paling gelap gelita pun bakal berakhir dengan hari yang cerah. Berdoa dan usaha!

AAF


20130620

[MOVIE] Habibie Dan Ainun

Hello world

First of all, I'm not a fan of Malay or Indonesian's movie but since Tasya asking me to watch this movie, I've no other option but to watched it with her that day.


Mana Mungkin Aku Setia

Sebenarnya ini bukan tentang kematianmu, bukan itu
Karena, aku tahu bahwa semua yang ada pasti menjadi tiada pada akhirnya
Dan kematian adalah sesuatu yang pasti
Dan kali ini adalah giliranmu untuk pergi, aku sangat tahu itu.

Tapi yang membuatku tersentak sedemikian hebat

Adalah kenyataan bahwa kematian benar-banar dapat memutuskan
Kebahagiaan dalam diri seseorang, sekejap saja, lalu rasanya mampu membuatku menjadi
Nelangsa setengah mati, hatiku seperti tak ditempatnya, dan tubuhku serasa kosong melompong, hilang isi.

Kau tahu sayang, rasanya seperti angin yang tiba-tiba hilang berganti kemarau gersang

Pada air mata yang jatuh kali ini, aku selipkan salam perpisahan panjang
Pada kesetiaan yang telah kau ukir
Pada kenangan pahit manis selama kau ada.

Aku bukan hendak mengeluh, tapi rasanya terlalu sebentar kau di sini.


Mereka mengira akulah kekasih yang baik bagimu sayang, tanpa mereka sadari,

Bahwa kaulah yang menjadikan aku kekasih yang baik
Mana mungkin aku setia padahal memang kecenderunganku adalah mendua
Tapi kau ajarkan aku kesetiaan, sehingga aku setia
Kau ajarkan aku arti cinta, sehingga aku mampu mencintaimu seperti ini.

Selamat jalan, kau dari-Nya, dan kembali kepada-Nya, kau dulu tiada untukku, dan sekarang kembali tiada
Selamat jalan sayang, cahaya mataku, penyejuk jiwaku
Selamat jalan, calon bidadari syurgaku.

(Bacharuddin Jusuf Habibie)

Synopsis : Read here

The thing I don't understand about myself is, Tasya bersungguh menangis but why I feel nothing eh? Padahal dah dua kali tengok nih. Jiwa kental sungguh aku nih. Ahahah! Lol :p

20130617

Korean crunch lah sangat

Hello world.

Pernah makan KFC Korean crunch set tak? Alaaa, yang nih haaa.


Serious tak lawak okay bila KFC came out with this set. At first I didn't know this set will replaced the hot and spicy chicken temporary. The sauce is not spicy at all - it's sweet and not up to my likely actually. Sambal tapi manis? Like seriously?! Mula-mula bolehlah cakap sedap lah apa lah. Masuk kali ketiga makan terus dah tak suka. Muak!

However, their hot and spicy chicken is back! Finally! Yay! :) 

20130616

[VIDEO] Forum Pedagogi Pendidikan Cinta

Hello world.

Still remember this? Unfortunately, I can't attend the forum for some reason. Kind of sad but since the video's are up already, I can watch it many times! Ahah!

Nahhh, here you goooo!



Kudos to all #TFTN's team members. Never really thought we need LOVE in education before. You guys blown my mind, seriously!




p/s: quick update before I'm off for makan-makan session. Wee! :D


20130615

Souvenir from Langkawi

Hello world.



Reason to hate Langkawi? Nahh, I don't have one so far :) 

Best is, Pepero! My most fav Korean snack. Yes! It's a famous Korean snack. And I'm glad this snack already available not only in Jusco (where I always bought my stocks), it's also available in Cold Storage. However not really sure all Cold Storage but so far, I've seen it at Cold Storage Ikano.

20130614

Forum Pedagogi Pendidikan Cinta

*Sticky post please scroll down for new entry*

Hello world.

Okay, since my time is very limited let me just share this quickly. Have you heard about 'Pedagogi' before? Pedagogi means method of teaching and education. Wanna know more about it? Come and join #TFTN (Teach For The Needs) this coming Friday. Details as follow:


Forum Pedagogi Pendidikan Cinta #TFTNcinta
Date: June 14th, 2013
Time: 8.00PM
Venue: Karangkraf Section 15 Shah Alam
Panelists: Dr. Maslee Malik, Ust Hasrizal (Saiful Islam) & Dr. Harlina Siraj
Moderator: Anas Alam Faizli 

InsyaAllah, I will be there too! :)

Please click TFTN if.you want to know more about the organization.


20130612

On Air

I look towards the sky
In awe of its monstrosity
Coming to terms with all possibilities
As my thoughts turn to you

You said once you wouldn't
Couldn't bear the thought of losing me
Well in these uncertain moments
Our thought become one

In these uncertain moments
I yearn to tell you
Don't ever leave me
And if ever, dear lover, if ever I might not be with you
Don't ever leave me
Such thoughts must never cross you

We are everlasting, you and I
I know it for certain, as
The clouds continue to gather
And the thunderstorms grow louder than ever


AAF

20130610

Souvenir from Philippines

Hello world

I never been to Philippine before but one of my friend went there for a wedding recently and she managed to bought some local snacks and being a good friend of mine, she gave me some to try. Guess what? I like it!


I don't know what the local people called this snack. Basically it just a combination between peanut and gula Melaka (according to my friend). Surprisingly, the taste is nicer than Malaysia one - less sweet and not so hard to chew. Ahah! Penting okay. Maklum ler bila dah menginjak ke alam dewasa nih tak semua benda badan boleh terima. Lol :p Oh by the way, this snack also available in Malaysia.

Angelica's I assumed as the shop's name or the supplier and Pasalubong means Filipino tradition of a homecoming gift.


Close up! Yummy! :)


She also gave me this to try. I don't know what it is but the taste is nice. She gave me 7 different flavors to try and I've tried the Ube and Coffee Crumble. So far, my belly can accept it. Ahah! Most importantly is, less sweet and it's Halal! Yay!


The flavors :) My friend told me the original flavor taste nicer among the flavors. Will try it soon! Thank you Fane for the lovely snack :)

20130607

Tetap menantimu

Hello world

If you're my close friend, you'll know why I keep listening to sad song lately and will post it up to my social network.

Nahh, here is another sad song and this song is totally fit in my situation now :(

Aku di sinikan selalu menunggumu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu


Semakinku bisa untuk menyayangi
Semakinku bisa untuk mengerti
Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku

20130605

Coffee break

Hello world.

Away for awhile from stressful life. Ahh, bliss :) Alhamdulillah, still able to had my favourite drink here bila ramai lagi my brothers and sisters out there tak cukup makanan untuk dimakan. Syukur Ya Allah :')




20130604

Reality of fear

You're not scared of the dark.
You're scared of what's in it.

You're not afraid of heights.
You're afraid of falling.

You're not afraid of people around you.
You're just afraid of rejection.

You're not afraid to love.
You're just afraid of not being loved back.

You're not afraid to let go.
You're just afraid to accept the reality that he/she's gone.

You're not afraid to try again.
You're just afraid of getting hurt for the same reason.



20130602

8 months and still counting

Hello world.

It's been a long time since my last post, been so busy with life recently. Anyway, yesterday was a meaningful day for me. I think I never post anything or talk about it in this blog.

It has been 8 months since the last time I met #cottoncandy. Who is #cottoncandy?

He is one of the smartest and friendly guys I ever met and I respect him silently since then. I'm not really sure since when I fell in love with him but all I know is, he melts my heart every single time.

I never admire anyone more than 5 months (if I'm not mistaken) but not in this case as I couldn't stop myself from admiring him. He had everything I ever wanted - religious, strong family background, good personality, brilliant, cheerful, friendly etc. He also has a really good career which is a bonus for me though. He inspiring my to do well in my study which I found it is really hard for a friend to do so (selalunya keluar tanduk jak memasing :p).

However, it is really hard for me to discuss either here or in my daily conversation with my best friends. I know I should have move on but it's really hard for me to do so. Really need a high dose of medicine to get rid of this stupid feeling like forever. Haih!

UPDATE:

Maybe he is not the right one or maybe this is the answer for all my prayers - it's not the time yet for me to be with someone. Okay, I get it! >.<


Hati bukan untuk dimiliki
Tapi untuk dicintai dan mencintai
Ku relakan jiwaku padamu




Seandainya waktu
Tak pernah pertemukan aku dengan dirimu
Akan ku biarkan mati hatiku selamanya
Hingga kau datang membangunkan aku

20130523

Final battle!


And I'm done! Alhamdulillah :)




Hello Summer break! Be good pleaseeee! ^^



20130521

Just to make it clear :)

Hello world :)

Hari nih terasa macam rajin sikit nak menulis padahal esok exam! Ahah! Okay, kali nih just nak share pasal HAK ASASI. Korang tau tak yg sebenarnya korang nih ada hak asasi? Tuh yang kat Germany sana tuh, sibuk tanya kan? Mentang-mentang I dah start read general knowledge, banyak pula soalan dia. Amboii!!~ Naahh, nih untuk kamu :)

Apa itu Hak Asasi Manusia?

Hak Asasi adalah hak-hak wajib dimiliki setiap individu sebagai seorang manusia. Ia piawaian asas supaya manusia hidup dengan bermaruah. Hak asasi manusia adalah sedia ada, universal, bebas tanpa membezakan bangsa, suku kaum, jantina, agama, bangsa, kerakyatan dan pilihan politik. Apabila mana-mana negara, organisasi atau individu melanggar Hak Asasi manusia yang lain sama seperti tidak menganggapnya sebagai seorang manusia. Rakyat Malaysia berhak dan bertanggungjawab untuk membuat laporan mengenai pencabulan Hak Asasi manusia untuk kesejahteraan bersama. Setiap negara demokratik dan bebas wajib serta bertanggungjawab untuk memastikan rakyatnya mendapat Hak Asasi masing-masing.

So, apa Hak Asasi kita?

01) Hak samarata
02) Kebebasan daripada diskriminasi
03) Kehidupan, kebebasan dan keselamatan
04) Kebebasan daripada perhambaan
05) Kebebasan daripada keseksaan dan keaiban
06) Hak kepada pengiktirafan sebagai insan di sisi undang-undang
07) Hak samarata di sisi undang-undang
08) Pemulihan oleh tribunal yang kompeten
09) Tidak ditangkap atau dibuang negeri sewenangnya
10) Hak bicara adil dan terbuka
11) Hak dianggap tidak salah sehingga dibuktikan
12) Bebas daripada gangguan peribadi dan keluarga
13) Bebas bergerak di dalam dan luar negara
14) Hak memohon perlindungan luar negara jika ada ugutan penganiayaan 
15) Hak kewarganegaraan dan kebebasan untuk menukarnya
16) Hak berkahwin dan berkeluarga
17) Hak memilik harta persendirian
18) Hak kebebasan berfikir
19) Kebebasan, kepercayaan dan agama
20) Kebebasan berhimpun dan berpersatuan
21) Hak ambil bahagian dalam kerajaan dan wakil dipilih secara bebas
22) Hak keselamatan sosial
23) Hak kepada pekerjaan
24) Hak berehat dan nikmati masa lapang
25) Hak capai taraf hidup yang memadai
26) Hak kepada pelajaran
27) Menyertai dalam kegiatan kebudayaan masyarakat
28) Hak dalam susunan social
29) Hak kewajipan ke atas masyarakat dalam perkembangan
30) Bebas daripada campur tangan kerajaan atau individu ke atas hak-hak tersebut

via- AAF

So, are you clear now Mr. Meatball? Yes! Sengaja nak share this knowledge cause I'm sure most Malaysians didn't know about this including myself since I'm also not really clear about this. Yelah, dulu belajar Business Law, mana ada belajar Constitutional Law. Ahah! It's not bad actually to have some care about current situation in Malaysia.

Takkan nak duduk bawah telunjuk orang jak kan? Kalau tak berani bersuara, bolehlah start changing how you think and how to react. Read more about facts, figures etc. Bandingkan dan berfikir secara rasional!

Tak salah kalau apa yang kita fikir tuh tak sama dengan apa yang orang lain fikir. Manusia berbeza, remember? Me myself, at first memang TAK NAK ambik tahu langsung apa itu general knowledge tapi bila kesedaran tuh datang, automatically I started to care and banyak rupanya 'rahsia-rahsia' yang selama nih I tak tahu.

I think, as a Malaysian, we should know more than what have been reported in media. Think out of box and take action!




20130516

An inspiring guide to understanding life


By Marci.


01) Love is why we are here.

02) The most important day is today.

03) If you always do your best, you will not have regrets.

04) In spite of your best efforts, something are just out of yours.

05) Things will always look better tomorrow.

06) Sometimes a wrong turn will bring you to exactly the right place.

07) Sometimes when you think the answer is "no", it is just "not yet".

08) True friends share your joy, see the best in you, and support you through your challenges.

09) God and your parents will always love you.

10) For all your accomplishments, nothing will bring you more happiness than the love you find.




20130513

2013 birthday

Hello world.

Yeah! Happy belated birthday to me :D Much thanks to all doa's and warm wishes. 


Celebrated with my Maldives babes right after the class :)


A gift from girlfriend. Thank you Fane.



Birthday treat. Thank you for the gift bro! 



Birthday treats from Spongy. Hokkaido. Again :p

I received so much loves on this 23rd birthday. Oh, the presents and parties as well! Dari sekecil hingga besar dan dari murah hingga mahal, THANK YOU so much! I really appreciate that :)

To mama and spongy ( I know spongy will read this), I want Super Junior and Cnblue concert ticket please! To meatball, party dari anda saya tunggu! Heeeee ^^





p/s : malas nak transfer picture masa parties so tak banyak picture boleh share. Nih pun untung ada picture dari phone.

20130501

1 more to go



Before I'm free from assignments. Great movies, good foods, shopping and books, wait for me! Enjoy to the max before I hit the exam room this coming May 22nd!


20130426

Life is fun


Hello world.

I'm in the middle of trying hard to complete my assignments. Always go for last minute! Ahah! Well, that's student, right? Not really last minute actually :p


Because my belly rules my mind :)


20130424

Kisahnya



"Kita selalu nasihatkan orang jangan jaga tepi kain orang, jangan buka aib orang tapi kita tak sedar sebenarnya dalam diam kita sendiri yang buka aib diri sendiri dan beri laluan kat orang untuk 'jaga' kain kita yang koyak tuh." 

-azieaszera 





20130422

ai.fm Audition


Went to ai.fm "I want to be a DJ" audition few weeks ago at Sg. Wang. Don't confuse, not for me but my friend. Nothing special happened as this radio station is Chinese radio station owned by RTM. The crews especially the emcee of the day must be so curious, c'mon what she's doing here because believe me, I'm the only Malay who went to the audition. Ahah!

Well, the only Chinese radio station I listen to are one.fm and my.fm, I've totally no idea about the exiting of this radio station as I rarely listen to the radio. Hihi


After the audition. By the way, one of their DJ's is so handsome! I should've listen to my friend's idea lah. Ahah! :D

Oh, hi Eddie ^^

20130412

Being a fangirl


Yes, because of this advertisment shooting I became crazy fangirl. Kejar dia sana sini. Ahahah! Dah lah nak datang tak cakap, tahu-tahu dah dekat Malaysia. Lepas tuh pula bila dia sendiri update venue  gigih okay sampai ke Ampang sana! Ahahah! Walaupun few days but it was a sweet memories for me :)


And today he's around. Yes! He is in Malaysia now for the launching but I heard he will flying off tonight. So sad :( Dah lah ada morning classes, one of my girlfriends pulak admitted to hospital. Dah tuh CNBLUE world tour pulak weekend nih dekat Singapore.

Aaaa!~ Semua nak minggu nih! Semua sites sibuk update! I is stress! But it's okay lah, I met Mr. Siwon few times already so boleh dimaafkan untuk kali nih (walaupun hati meronta-ronta nak jumpa dia lagi). Sekarang nih tengah berusaha nak dapatkan his flight info so bolehlah send him off tonight.

Oppa yaaa~ No sweet surprises next time pleaseeee! I boleh dapat 'kencing manis' tahu! Hiks :p Anyway, thank you for visited us although it just for awhile. See you in #SuperShow5 this coming October!!! Hwaiting!