Sometimes you just can’t tell anybody how much you really feel, not because you don’t know why, not because you don’t know your purpose, not because you don’t trust them. But because you never really find the right words to make them understand. And sometimes, the one who seems the strongest, is the one who is in most need of a hug.

20110331

Kempunan lagi


Assalamualaikum ;)

Time flies so fast as today in the last day in MARCH. Sedih tuh tak sgtlah but what I can concluded is, my March full with stress yet happiness.

Hmm, well, byk benda nak bebel tapi mcm malas nak menaip. Mood masih ke arah SS3, maka beg mata (eye bag) pun semakin menjadi jadi due to over watched SJM's video's ^^ What to do, I miss them especially HL.

20110328

Puaskah


Assalamualaikum ;)

Lagu nih tak tujukan kpd sape sape. Cuma bila dgr byk kali, best. Deep meaning. Sesuai utk those yg tgh hadapi krisis dlm hubungan or yg dah broke off. Uhuh!

Hayati ^^


20110327

20110326

Save the world peeps





Today is the day. Turn off all your lights from 20:30 till 21:30 PM. Please support this campaign. We can save our 'sick' world. Lets the world heal for at least an hour :)




20110324

Yes, it's you!









Life has a funny way of sneaking up on you when you think everything's okay.





20110323

I want it more!


Assalamualaikum ;)

Masih dlm mood. They're totally freaking awesomeeee!!



20110321

20110320

It's LEGO time!


Assalamualaikum :)

Skrg the kids kat rumah nih tgh kemaruk main lego. Yg dah besar nih pun :P Bangun tido jak dah disuakan dgn lego. 'Kakak, main lego'  Heh -_-

I kan kakak yg baik jadi layankan jak lah. Jom tgk hasil tenaga 4org perah kepala bila lego kena bahagi 4 so of course lah tak cukup T_T

20110318

Si budak hitam lagi debab melaram dgn dress tali halus. Alahai.


Assalamualaikum (:

Hari tuh ada sembang dgn mak. Citer pasal baju masa kitaorg (my siblings) kecik kecik dulu. Mak I ckp, masa kecik I paling byk dress. Ckp jak lah dress mcm mana. My mum penah ckp I ada dress kembang yg mcm dlm citer Barbie tuh tp version pendek.

20110315

Oh, saya sudah 21 tahun :)


Assalamualaikum :)

Happy 21st birthday, Azie Aszera!

Million thank you for those wish me either thru FB, phone calls, text, email, skype and even, a blog entry.

20110313

Lai lai lai, sape nak duit?


Assalamualaikum :)

Haaa, sape yg tertarik dgn tajuk tuh pastuh terus tekan, sorry ye tapi serious, tak tipu. Uoll's boleh buat duit. Mcm mana?? Haa, nih I nak citer. Meh join benda nih, Heartbeat (HB). Jgn risau tentang korangnye Nuffnang sebab HB nih tak beri kesan pape langsung. Lagi pula, HB nih adalah website yg menjual cenderahati jadi dah sah sah lahkan bkn pesaing Nuffnang.

20110311

Bersediakah aku


Assalamualaikum :)

Selalu cakap kat mak nak study jauh jauh supaya dpt tgk tempat org. Jealous bila kwn nih ckp aku dpt kat Kedah, kwn tuh plak ckp Aku dpt kat Terengganu -_- Tragis betul.

Tapi bila difikirkan balik, bersediakah I dari segi mental dan fizikal? I merupakan seorang yg cerewet. Segala serba serbi nak kena dgn selera.

20110308

Save the date



April 10th, 2011 & May 15th, 2011
*more to come*


I just can't wait but mostly on April. Weee :)))


20110307

Baru smlm usha website nya.


Assalamualaikum (:

Citer nih hari Jumaat yg lepas. Mission hari kejadian, after beli 'something', pegi beli pendrive since old pendrive dah hilang. Agak lama gak lah I nak menggantikan pendrive yg hilang tuh. Sobs sobs :'(

20110306

Qisya dan Kimie


Assalamualaikum :)

If am not mistaken, tak pernah kot my aunt buat majlis cukur jambul cucu 2/3 org sekali gus. Kali nih different  and yg bestnya, it's a couple!

RIZQISYA AMANEE & MUHAMMAD FARRIZ HAKIMIE.

20110301

It's March Babeh!


Assalamualaikum :)

Today is the first day of March. Am so excited when it comes to March cause I love March. Why?? It's a month where I've been born into this world :)

Let's see who share the same born month with me ^^